USR – Promotor al schimbărilor care contează

Prin colaborarea între localități se va crea o nouă cale de acces ce va îmbunătăți traficul în sudul Sibiului. Împreună, USR Cisnădie și USR Șelimbăr  au prezentat Consiliul Judetean Sibiu  și Primaria Comunei Selimbar  argumente solide pentru includerea unei noi căi de acces utilă zonei de Sud a Sibiului . 

Autoritățile au primit cu deschidere această soluție, de a crea un nod rutier de tranzit prin centura ocolitoare, propunere care sperăm să fie integrată în proiectul tehnic. Astfel, locuitorii din Șelimbăr, Arhitecților și din zona de sud a Sibiului vor beneficia de o nouă variantă care va îmbunătăți semnificativ mobilitatea în zonă.

Am primit asigurări că se va propune includerea modificării în etapa stabilirii culoarului de expropriere, aspect extrem de important pentru calendarul lucrărilor, fapt posibil prin inițiativa USR. 

Salutăm deschiderea administrației din Șelimbăr și a Consiliului Județean Sibiu spre modificarea proiectului, pentru sporirea utilității în interesul cetățenilor.

Propunerea in detaliu poate fi accesată aici -> shorturl.at/avyFX

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.