„Mai vindeți din mașini!”

Am fost șocați să auzim acest răspuns al primarului în cadrul ședinței Consiliului Local, când un membru al comunității noastre, de pe strada Unirii, a expus îngrijorarea sa cu privire la lipsa de parcări din zonă.

Considerăm că aceasta nu este o abordare adecvată sau un răspuns al unei persoane care vrea să rezolve problemele cetățenilor săi. Această atitudine arată lipsa de empatie și înțelegere a situației, ignorând complet nevoile comunității și punând sarcina rezolvării problemei în mâinile cetățenilor individuali.

Lipsa soluțiilor pentru parcări afectează în mod direct mulți oameni și trebuie abordată cu seriozitate. Subliniem faptul că, în trecut, am mai avut discuții cu privire la lipsa parcărilor pentru riverani și am sugerat soluții, precum abonamentele de parcare.

Mai mult, pe unele străzi din oraș soluțiile propuse au fost implementate, în timp ce pe strada Unirii și pe alte străzi situația se dorește neschimbată. La fel de frustrant cum este pentru cetățeni, este și pentru noi să vedem că există o lipsă de coerență în abordarea acestei probleme.

În calitate de cetățeni și membri ai comunității noastre, avem nevoie de un primar care să ne reprezinte și să lucreze pentru noi, nu împotriva noastră.

Pe această cale, încurajăm toți cetățenii să-și facă auzită vocea și să ia parte la procesul decizional și vă așteptăm alături de noi astfel încât să putem îmbunătăți orașul pentru toată lumea.

👉 https://www.usr.ro/inscriere/

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.