Politică Confidențialitate

Cine suntem ?

PARTIDUL UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA este un partid politic înscris la poziția 125 în Registrul Partidelor Politice din România, cu sediul în București, Sos. Kiseleff nr. 55, Vila 4, Sector 1, Cod de Identificare Fiscală 36420951, cont bancar RO44 BTRL RONC RT04 7877 7964 deschis la Banca Transilvania e-mail [email protected], website www.usr.ro, (denumit în continuare “USR”). USR are calitatea de operator de date cu caracter personal în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în sensul Regulamentului UE nr. 2016/679 și al Legii nr. 190/2018. USR se angajează sa respecte drepturile si libertățile persoanelor fizice si se angajează sa protejeze confidențialitatea cu privire la datele cu caracter personal ale membrilor de partid, simpatizanților, susținătorilor, votanților, alegatorilor, donatorilor, persoanelor cu drept de vot aflate pe listele electorale, precum si a oricăror categorii de persoane fizice ale căror date personale le prelucram in scopul realizării obiectivelor.

NOTĂ DE INFORMARE

Ce informații colectăm pe acest site ?

Prin utilizarea formularului nostru de contact colectăm următoarele informații personale:
  • Nume;
  • Telefon;
  • E-mail.

Pentru ce folosim informațiile colectate ?

Informațiile colectate în formularul nostru de contact vor fi utilizate strict pentru a răspunde la mesajul dumneavoastră. Nu împărtășim aceste informații cu părți externe. Nu folosim sau distribuim niciodată informațiile de identificare personală furnizate online în moduri care nu au legătură cu cele descrise mai sus, fără a vă oferi, de asemenea, posibilitatea de a renunța sau de a interzice în alt mod astfel de utilizări fără legătură.

Ce facem pentru securitatea informațiilor?

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și pentru a asigura utilizarea corectă a informațiilor, am implementat proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și a securiza informațiile pe care le colectăm online.

Cum vă puteți accesa sau corecta informațiile?

Puteți accesa toate informațiile dvs. de identificare personală pe care le colectăm online și le păstrăm prin e-mail la [email protected]. Pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea, vom lua măsuri rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a acorda acces sau de a face corecții. Folosim această procedură pentru a vă proteja mai bine informațiile. Puteți corecta erorile de fapt din informațiile dvs. de identificare personală, trimițându-ne o solicitare care arată în mod credibil o eroare.

Cum puteți să ne contactați?

Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri cu privire la acestă politică de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected].