Proiectul de casare a mașinilor uzate: neacceptat și ridiculizat

Ultima ședință de Consiliu local din Cisnădie s-a transformat într-un adevărat circ. Totul se datorează unui proiect de mediu inițiat de către colega noastră Elena-Andreea Zîmța.

Inițiativa care viza „Casarea autovehiculelor uzate din orașul Cisnădie” a fost considerată inoportună și ilogică, deși ea vine din coaliția PNL-PSD. Mai mult decât atât, primarul consideră că “repară” decizia Guvernului și nu este de acord cu soluția propusă.

Noi nu înțelegem cum se face că mereu proiectele ce vin în sprijinul cetățenilor necesită “reparații”.

Această situație ilustrează lipsa de coerență din partea administrației și se adaugă la o listă lungă de probleme cu care se confruntă orașul. Pe de o parte, autoritățile ne îndeamnă să renunțăm la utilizarea mașinilor personale, dar în același timp, străzile sunt pline de semne care interzic parcarea. Pe de altă parte, atunci când este propus un proiect pentru reducerea numărului de mașini vechi din oraș, acesta este ignorat și considerat fără importanță.

La fel a fost și în cazul discuției cu colegul nostru Adrian Sinkievici, în aceeași ședință, în cazul interzicerii parcării pentru mijloace de transport. Acesta a propus amânarea proiectului, iar sancțiunile să se aplice după ce Primăria creează spații de parcare. Nu s-a dorit acest lucru, iar interzicerea parcării trebuia să treacă neapărat.

Dragi cisnădieni, din păcate, avem o administrație locală care pare să se împotrivească intereselor noastre și care nu promovează dezvoltarea orașului. Cisnădia pare să fie blocată în aceleași probleme de ani de zile, iar noile probleme par să fie adăugate la lista deja existentă. În loc să promoveze inovația și progresul, administrația ne oferă sancțiuni, interdicții și blocaje. Din păcate, acestea par să fie singurele soluții oferite de PNL-PSD, mentalități ruginite și îmbâcsite de îndoctrinări de partid.

Doar alături de voi putem să acționăm pentru a schimba această situație inacceptabilă. Vă așteptăm alături de noi pentru a putea face ca vocea noastră să fie auzită.

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.