Cisnădia este un oraș cu un potențial uriaș de dezvoltare

Are o locație strategică, istorie bogată și o comunitate activă și implicată. Din păcate însă, aceste avantaje sunt adesea puse în umbră de o administrație care nu înțelege pe deplin cum să construiască și să gestioneze un oraș modern și prosper.

În loc să promoveze o dezvoltare ordonată și sustenabilă, administrația pare să favorizeze o dezvoltare haotică a orașului, fără o viziune pe termen lung. Un exemplu concret este Cartierul Arhitecților, care suferă de o serie de probleme, de la lipsa parcurilor și spațiilor verzi, până la drumuri prost făcute sau chiar inexistente.

Deși Cisnădioara are un potențial turistic uriaș, este subexploatat și localitatea a rămas subdezvoltată pe foarte multe planuri. Această localitate pitorească, plină de istorie și cultură, ar putea fi un motor al dezvoltării turismului în zonă, dar administrația locală nu pare să aibă o viziune coerentă în această privință.

În schimb, se pare că prioritatea administrației locale este să se ocupe de lucruri mai superficiale, cum ar fi cumpărarea de statui sau renovarea gardurilor, în loc să se uite și la problemele majore ale orașului și potențialul său de dezvoltare.

Noi dorim să ne concentrăm pe dezvoltarea sustenabilă a orașului, pe construirea unei infrastructuri moderne și pe crearea unui mediu de afaceri favorabil. Din nefericire, aceste lucruri devin din ce în ce mai greu de atins cu o administrație care nu are o viziune clară și o abordare sustenabilă a dezvoltării orașului.

Asadar, te asteptam alaturi de noi deoarece este timpul sa schimbam acest lucru si sa ne asiguram ca Cisnadia se dezvolta intr-un mod sustenabil si responsabil, astfel incat sa ne asiguram ca orasul nostru poate prospera pe termen lung.

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.