Cisnădia are o infrastructură rutieră depășită și neadecvată nevoilor actuale

Starea drumurilor din Cisnădie este îngrijorătoare și a devenit o problemă majoră pentru comunitatea noastră.

Drumurile sunt pline de gropi și denivelări care dăunează vehiculelor noastre, ne aduc costuri suplimentare pentru reparații și pun în pericol siguranța participanților la trafic.

Soluția propusă de administrația actuală, impertinentă am putea spune – de a ne vinde mașinile, este inacceptabilă și jignitoare pentru noi toți.

Este crucial ca autoritățile locale să fie atente la nevoile și problemele comunității și să lucreze în beneficiul acesteia. Soluționarea problemei infrastructurii rutiere trebuie să fie o prioritate pentru administrația locală și nu poate fi lăsată în seama cetățenilor.

Dacă și tu consideri că este important să avem drumuri sigure și de calitate în Cisnădie, te invităm să ni te alături în construirea unei comunități puternice și responsabile.

Numai împreună putem face ca vocea noastră să fie auzită și să obținem schimbările necesare pentru a avea un oraș mai sigur și mai prosper.

https://usr.ro/inscriere

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.