Modernizarea infrastructurii rutiere: Cheia unui oraș sigur și înfloritor

O infrastructură rutieră modernă și eficientă este esențială pentru un oraș sigur și prosper. Drumurile ar trebui să fie construite cu atenție, astfel încât să reziste la utilizarea continuă și să ofere o experiență de conducere confortabilă și sigură pentru șoferi.

Pentru a evita apariția repetată a gropilor și a avea drumuri care rezistă mai mult, este nevoie de o investiție constantă în întreținerea și repararea acestora. Mai mult, ar trebui să se utilizeze materiale de construcție de calitate, pentru asigurarea unor lucrări solide și durabile.

Autoritățile locale ar trebui să își asume responsabilitatea de a investi în infrastructura rutieră și să ia măsuri pentru a remedia problemele existente. De exemplu, străzile Sibiului și Târgului au nevoie de lucrări de reparații și întreținere mult mai serioase, care să reziste traficului intens fără a fi peticite la fiecare câteva luni. În cartierul Arhitecților situația este și mai gravă, aici administrația locală se laudă cu drumuri pietruite, lucru cel puțin jenant pentru secolul XXI.

Consilierii USR Cisnădie au adus și aduc constant în discuție în Consiliul Local situația proastă a drumurilor din orașul nostru. Cumva, de fiecare dată s-au găsit scuze pentru a evita începerea lucrărilor de întreținere și reparație, la ultima ședința dându-se vina pe temperaturile scăzute. În realitate, putem fi de acord cu faptul că nepăsarea administrației actuale față de infrastructura orașului este singura cauza a stării acesteia.

Noi nu ne mai dorim drumuri peticite în continuu, ci drumuri care să asigure o construcție solidă și durabilă, iar autoritățile să acorde mai multă atenție infrastructurii.

Din păcate, viziunea actualei administrații o cunoaștem: dacă s-ar putea să nu mai circule nicio mașină prin oraș, ar fi perfect.

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.