Împreună putem construi viitorul Cisnădiei

După mai bine de doi ani de când facem parte din Consiliul Local Cisnădie, suntem dezamăgiți să constatăm că singurul principiu care stă la baza conducerii administrative a orașului este „Cum vrea mușchii mei!”.

Indiferent de consecințele pentru comunitate, se pare că orice lege, regulament sau legislație este subordonată unei singure persoane: actualul primar!

De-a lungul timpului, am fost martorii a numeroase abuzuri și încălcări ale legislației locale și naționale, iar atunci când am semnalat aceste probleme, am fost tratați cu indiferență și sfidare. De aceea, ne-am propus să intensificăm eforturile noastre pentru a aduce o schimbare reală în orașul nostru.

Principalele noastre obiective sunt:

  • Transparența totală a factorilor decizionali în fața cetățenilor – primii pași fiind transmiterea live (și înregistrarea) a ședințelor de comisii și a ședințelor Consiliului Local;
  • Eliminarea discriminării dintre cetățeni – acces discriminatoriu în Primărie, nerespectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, deszăpezire deficitară, curățenie stradală insuficientă, locuri de parcare inexistente sau insuficiente, etc.;
  • Respectarea regulamentelor – în construcții (PUZ-uri), acordarea de locuințe sociale, circulație rutieră (oprire interzisă, parcarea neregulamentară pe trotuare, viteza excesivă);
  • Obligația de a răspunde tuturor solicitărilor/sesizărilor cetățenilor adresate administrației locale;
  • Respectarea rolului de autoritate deliberativă a Consiliului Local (un exemplu edificator este un PH de validare a indicatorilor tehnico-economici pentru o investiție deja finalizată!);

Suntem conștienți că fiecare cetățean al orașului are propriile sale probleme și îngrijorări și vrem să subliniem faptul că nu suntem aici doar pentru a identifica aceste probleme, ci și pentru a găsi soluții. Nu suntem interesați de scuzele „așa nu se poate”, pe care le-am tot auzit în ultimii ani, ci de fapte și soluții concrete care să ajute orașul să prospere.

Suntem mereu deschiși să primim sugestii și idei de la cetățenii noștri pentru a ne îmbunătăți orașul. Dorim să construim o comunitate mai puternică și mai responsabilă și credem că fiecare persoană poate face o diferență semnificativă.

Doar împreună putem aduce schimbări pozitive și soluționa problemele pe care le avem. Vă invităm alături de noi să construim împreună o viziune pentru viitorul orașului nostru.

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.