1 iunie – PACE în numele copiilor!

De 1 iunie, copiii ucraineni au avut parte de o surpriză de ziua lor sub forma unor pachete cu dulciuri și alimente din banii strânși în competiția caritabilă de fotbal organizată de USR Sibiu.

Acum o lună, 6 echipe de fotbal s-au întâlnit într-o competiție caritabilă în urma căreia s-au strâns aproape 2000 de lei.

“Știind că ajutorul pe care comunitatea va trebui să îl ofere vecinilor ucrainieni va fi unul pe termen lung, am prevăzut atunci acești bani pentru o ocazie specială. Am profitat așadar de ziua de 1 iunie pentru a bucura o parte din copiii ucraineni ce se află în județul nostru. Am reușit să facem peste 100 de pachete cu alimente de bază și sperăm să fie de un real folos pentru ei și familiile lor” a declarat Eugen Ceapă unul dintre organizatorii acțiunii.

În această vară USR pregătește o serie de acțiuni care să se concretizeze în suport pentru refugiații din Ucraina.

Ziua copilului a fost un prilej de a pune viitorul nostru în prim plan, viitor reprezentat de toți copiii care in aceste zile cer PACE.

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.