Alegeri la Filiala Municipală USR Sibiu

Filiala locală USR Sibiu și-a ales ieri, 1 iunie, conducerea pentru următorii 3 ani. Actualul președinte, Emil Ciotloș, își va continua misiunea bucurându-se de încrederea colegilor cu o propunere de program ce include o viziune pe termen mediu și lung, orientată spre viitorul sibienilor:

 

“Le mulțumesc pentru acest vot colegilor din Filiala Sibiu și îi asigur de faptul că implicarea mea în acest proiect va fi pe masura încrederii acordate. Împreuna cu echipa vom creiona un plan bazat pe nevoile comunității sibiene, pentru ca în 2024 să oferim o alternativă serioasă și credibilă pe scena politică sibiană”, a declarat Emil Ciotlos, președintele ales pentru Filiala Municipală a USR.

 

Echipa Biroului Local, consolidată într-un an de activitate, se va bucura de aportul noilor colegi. Din echipa actuală fac parte 6 colegi și 5 colege cu o bogată experiență profesională în diverse domenii precum administrație publică, HR, IT, juridic și economic.

 

În urma votului componența noului Birou Local este:

  1. Ioan Plesciuc – Vicepreședinte
  2. Mircea Radu Scorțar – Vicepreședinte
  3. Andrei Cătălin Moleavin – Vicepreședinte
  4. Zeno Popovici – Vicepreședinte
  5. Laura Opricean
  6. Cristina Bica
  7. Cosmin Nicolae Pîrnog
  8. Ana-Maria Antonescu
  9. Diana Mureșan
  10. Aura Serea

 

Ionuț Anastasie, Lucian Ștefan și Eugen Zorin au fost aleși în comisia de arbitraj, iar Claudiu Teleșpan a fost desemnat cenzor al filialei municipale.

 

Totodată au fost desemnați și delegații Filialei Municipale USR Sibiu pentru Conferința Județeană ce va avea loc duminică, 5 iunie, în cadrul căreia va fi aleasă conducerea USR la nivelul județului Sibiu.

 

 

Filiala Locala USR Sibiu

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.