Filiala Județeană a USR Sibiu și-a desemnat noua conducere

Filiala Județeană a USR Sibiu și-a desemnat ieri, 5 iunie, noua structură de conducere, cu un mandat de 3 ani.

Pentru președinție au intrat în competiție Ruxandra Cibu Deaconu și Adrian Echert. Filiala județeană a decis ca Ruxandra Cibu Deaconu să-și continue munca printr-un nou mandat care va cuprinde anul electoral 2024. 

”Noul mandat ne responsabilizează și în același timp reprezintă o provocare, întrucât este mandatul în timpul căruia vor avea loc patru scrutine, cele din 2024. Până atunci construim împreună cu echipa formată și toți colegii noștri din filialele locale. 

Noul Birou Județean are în componență patru vicepreședinți, aceștia fiind, în ordinea voturilor primite, Andreea Anghel, președinta filialei Turnu Roșu și consilier local, Cristina Morariu, președinta filialei Rășinari, antreprenor, Ioan Plesciuc – consilier local, de profesie inginer și Sebastian Niu Herișanu – antreprenor.

“Mediul rural este acum mai larg reprezentat în cadrul Biroului Județean și cu siguranță vom reuși o apropiere mai mare față de cetățenii de aici. Este o parte integrantă a strategiei noastre pentru Județul Sibiu“, a precizat Andreea Anghel, unul dintre vicepreședinții nou desemnați.

Delegații au ales colegi care să reprezinte cât mai multe localități din județ, precum Mediaș, Șelimbăr și Bârghiș. 

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.