Secții de votare pentru Cartierul Arhitecților

Demersurile USR Cisnădie pentru asigurarea condițiilor legale de vot ale locuitorilor Cartierului Arhitecților au produs efecte, pe care le considerăm pozitive. Prin răspunsul transmis, Autoritatea Electorală Permanentă ne-a asigurat că va propune măsuri, inclusiv schimbări legislative, pentru organizarea unei secții de votare în Cartierul Arhitecților, cu suficient timp înaintea alegerilor locale din anul 2020.

Din păcate, pentru alegerile euro-parlamentare și prezidențiale din acest an, cetățenii pot opta pentru secțiile de votare aflate pe teritoriul Municipiului Sibiu care se află la aproximativ 3 km distanță, conform răspunsului AEP.

Asigurăm cetățenii că USR Cisnădie va întreprinde și sprijini orice acțiune care presupune alinierea la drepturile constituționale ale cetățenilor de pe raza UAT Cisnădie, iar pe parcursul anului vom insista pe lângă AEP ca promisiunile să fie îndeplinite.

Regăsiți integral adresa primită de la Autoritatea Electorală Permanentă, care cuprinde și punctul de vedere al primăriei, pe care noi îl considerăm ca fiind în total dispreț față de locuitorii Cartierului Arhitecților.

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.