Candidat Primar

MIRCEA ORLĂȚAN

MIRCEA ORLĂȚAN

Economist, Inginer

Am încercat, ori de câte ori am avut ocazia, să contribui cu experiența și cunoștințele mele la dezvoltarea orașului Cisnădie, dar de fiecare dată m-am lovit de opacitatea și incompetența conducerii actuale a Primăriei Cisnadie.


Acesta este și motivul pentru care am decis să mă
implic în politică, pentru a contribui din interior la construcția acestui oraș.

Candidați Consiliu Local

MIHAELA SEUȘAN

MIHAELA SEUȘAN

Profesor

OANA UNGUR

OANA UNGUR

Consilier Juridic

ADINA MACREA

ADINA MACREA

Traducător

ADRIAN DANEȘ

ADRIAN DANEȘ

Inginer

DORIN MANEA

DORIN MANEA

Inginer Electrician

PAUL MAIER

PAUL MAIER

Licențiat în Științe Politice

HORIA STOICA

HORIA STOICA

Inginer

SORIN STAN

SORIN STAN

Inginer

De ce noi ?

În ultimii patru ani, am demonstrat că lucrurile se pot face altfel. În fața unei administrații care s-a pus mereu împotriva cetățenilor și unde ilegalitatea a devenit norma, noi am fost cei care au apărat interesele comunității. Am cerut constant transparență, corectitudine și respectarea legilor, chiar și atunci când ne-am confruntat cu obstacole majore din partea celor care ar fi trebuit să servească cetățenii, nu propriile interese.

Ne-am angajat să fim o voce puternică pentru toți locuitorii Cisnădiei, luptând împotriva abuzurilor și promovând inițiative care să aducă beneficii reale comunității noastre. Fie că a fost vorba de susținerea proiectelor locale, de atragerea de fonduri pentru dezvoltare sau de asigurarea unei gestionări transparente a resurselor, am demonstrat că se poate guverna în interesul public.

Suntem cea mai bună opțiune pentru Cisnădie și avem un plan clar despre cum să schimbăm lucrurile. Prea mult timp, Cisnădia a fost ținută în trecut și trebuie să evolueze. Este momentul să ne dezvoltăm în toate zonele și în toate părțile orașului, fie că vorbim de Cisnădie Vatra, Cisnădioara sau Cartierul Arhitecților.

Cu o echipă dedicată și determinată, am arătat că politica se poate face cu integritate și responsabilitate. Vrem să continuăm acest drum și să ducem mai departe viziunea începută.

Împreună putem construi o Cisnădie mai bună, unde fiecare voce este auzită și fiecare problemă își găsește soluția. Vă invităm să ne acordați încrederea dumneavoastră pentru a continua să facem lucrurile altfel, în beneficiul tuturor cetățenilor.