Andreea Anghel – Jurnal de consilier

Pentru vechii politicieni acuzele nefondate și minciunile denigratoare par a fi parte integrantă a personalității și a aptitudinilor cu care ne conduc. Inventarea unei forme de atac în lipsa fondului a devenit deja o practică la ordinea zilei.
Într-un articol apărut în presa locală, primarul comunei Turnu Roșu, Stelian Istrate, își făcea un laudatio pentru premiile pe care, la final de an, le-a oferit copiilor merituoși. Felicitari, domnule primar, ați făcut exact ce trebuie și este normal!
Problema intervine acolo unde domnul primar atacă consilierii USR și spune că acești copii puteau primi și excursii în străinătate, însă acestea “au fost blocate” de consilierii locali de la USR.
Domnule primar Stelian Istrate, constatăm din nou cu tristețe că vă lipsește forța argumentelor și folosiți informații neadevărate. Suntem consilieri locali USR din 2020, adică exact același an de când a început și pandemia de covid – școli închise, munca de acasă, granițe închise. Oare despre ce excursii în străinătate pentru copii vorbiți?
Ştiți bine că am fost întotdeauna un militant al drepturilor copiilor și primul susținător pentru burse mai mari pentru rezultate bune la învățătură. Dacă contextul ar fi fost favorabil, nici eu nici colegii mei nu ne-am fi împotrivit unui astfel de proiect. Dar nu l-ați propus.
Totuși, vă solicit să puneți la dispoziția tuturor minuta ședinței de Consiliu Local în care spuneți că s-a discutat o astfel de propunere, iar în cazul în care nu există, vă rog să vă cereți scuze public pentru acuzațiile și invențiile lansate în media la adresa noastră!
Aceste practici denigratoare și nefondate trebuie să dispară din discursul public iar inventarea unor evenimente în scop politic și electoral ar trebui sancționată.
Andreea Anghel,
Consilier local USR Turnu Roșu

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.