Timotei Păcurar, primarul USR PLUS din Micăsasa, și-a preluat mandatul

Timotei Păcurar, primarul USR PLUS al comunei Micăsasa, a depus ieri jurământul, preluându-și oficial mandatul. În cadrul ceremoniei de învestire au depus jurământul și consilierii locali.

 

„Le mulțumesc și le mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și că ne-au oferit șansa să îi reprezentăm. Am plecat pe acest drum împreună cu o echipă de consilieri tineri, o echipă de oameni implicați. Sunt convins că împreună cu ceilalți consilieri care au experiență vom reuși să facem lucruri mari în Micăsasa. Vin dintr-un sport foarte greu care m-a învățat că e bine să țintești sus, dar pentru a ajunge sus trebuie să muncești și să te sacrifici. Sunt aici să mă sacrific și să muncesc pentru binele locuitorilor comunei Micăsasa. Am încredere că vom munci împreună cu toți consilierii să aducem proiecte noi pentru Micăsasa, să terminăm proiectele vechi și să facem din Micăsasa una dintre cele mai frumoase comune din România. Cred că vom reuși”, a declarat Timotei Păcurar, primarul comunei Micăsasa.

 

Astăzi, în prima zi de mandat, Timotei Păcurar a semnat solicitarea de fonduri pentru cadastru și întabulare, acesta fiind un prim pas pentru întabularea terenurilor din comună. Tot astăzi a mai rezolvat o defecțiune la canal și alte câteva solicitări din partea locuitorilor.

 

Timotei Păcurar si Dan Barna

La ceremonia de constituire a Consiliului Local a fost prezent și Dan Barna, copreședinte USR PLUS și deputat de Sibiu. „Suntem în fața unor schimbări de generații în politică. Și Timotei Păcurar, la fel ca ceilalți colegi USR PLUS din țară, sunt oameni care au decis să nu mai stea deoparte și să se implice în ceea ce înseamnă viitorul comunității lor. Putem să schimbăm lucrurile dacă lucrăm împreună pentru comunitatea noastră. După patru ani, noi am dovedit că avem primari de aici din Micăsasa, până în București. România se schimbă, județul Sibiu se schimbă. Faptul că cetățenii din Micăsasa au dat șansa unui tânăr ca Timotei Păcurar să fie primar pentru că au văzut că energia, tinerețea și ambiția lui sunt o șansă pentru comună, e un lucru extraordinar. Le doresc să reușească în mandatul acesta, și am toată încrederea că vor reuși, să facă niște lucruri în această comună, pentru ca peste patru ani oamenii să spună că au meritat să îi reprezinte acolo în Primărie”, a transmis Dan Barna.

 

Ceremonia de investire alesi locali Micăsasa

 

Alianța USR PLUS Sibiu

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.