Împreună putem construi un oraș mai bun

Un oraș modern trebuie să aibă un plan urbanistic bine pus la punct, care să fie centrat pe nevoile locuitorilor și prin care să se asigure o dezvoltare armonioasă și sustenabilă pe termen mediu și lung.

Cisnădia are un potențial uriaș de a deveni o urbe puternică și modernă. Cu o administrație proactivă și o viziune clară asupra dezvoltării sale, putem să creăm un oraș care investește în educație, având o economie puternică și o infrastructură de calitate.

Cu toate acestea, acest potențial nu a fost niciodată pe deplin valorificat, din cauza unei administrații care nu a avut niciodată un plan urbanistic pe termen mediu și lung, care să asigure o dezvoltare sustenabilă a orașului nostru.

Administrația actuală a ales să permită dezvoltări imobiliare haotice în zone unde ar fi trebuit să se dezvolte industrii sau servicii, iar planurile lor de dezvoltare sunt fragmentate și lipsite de coerență.

De asemenea, pe lângă prezența unei infrastructuri subdezvoltate, în anumite zone ale orașului există și probleme cu alimentarea cu apă, canalizarea, lipsa parcurilor și a spațiilor verzi.

Dacă ești interesat să fii parte dintr-un proiect care poate schimba în bine orașul în care trăim, te așteptăm alături de noi.

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.