Dan Barna: 3 dorințe de prin județul Sibiu – apă potabilă, asfalt și nivel de trai decent

Dan Barna, copreședinte USRPLUS și deputat de Sibiu, a fost prezent alături de candidații USR PLUS în mai multe comune din județul Sibiu, împreună cu candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Sibiu.

 

“Măcar apă pentru copii să avem, sa-i putem spăla pentru școală.” Este dorința mai multor părinți cu care am discutat ieri, în comunele din județul Sibiu, împreună cu Adrian Echert, candidatul USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Sibiu și echipa de consilieri județeni. În Alțîna, în satele comunei Bârghiș, în Richiș sau Dupuș, oamenii vor lucruri vitale din partea administrațiilor locale, care de ani de zile “în slujba cetățeanului” nu au reușit să finalizeze aceste proiecte de bun simț: apă, canal, gaz sau câte un pod pe care să nu riști să îți rupi piciorul.

 

 

Nu e un nivel european de trai cu care să ne mândrim în multe locuri din județ. Nu e apă curentă, canalizare sau tomberoane pentru colectarea deșeurilor. Nu e transport în comun pentru ca oamenii să își poată rezolva problemele curente. Nu e nici măcar asfalt sau drum pietruit în comunități uitate, mărginașe.

Una dintre acestea e în comuna Alțîna. Unde zeci de familii sunt izolate de sat, podul peste râu este din lemn putrezit și balustrada ruptă reprezintă un pericol pentru copiii care merg zilnic pe acolo la școală. Când plouă acești copii merg prin mocirlă la școală, unde pentru a fi primiți trebuie să se schimbe.

O altă doamnă ne-a spus că de patru ani viceprimarul din sat a avut 0 inițiative și 0 proiecte pentru a-i ajuta. Sub ochii lor comunitatea stagnează, copiii nu au parte de condiții decente pentru educație și nici de un viitor acolo.

 
 

Asta e realitatea comunităților rurale, nu doar din județul Sibiu, ci și din multe județe ale țării. Și acum, pe 27 septembrie, e șansa noastră să votăm candidații USR PLUS, singura speranță că ne facem mai bine și că vom schimba, stradă cu stradă, fiecare localitate. Aici în Sibiu, am mare încredere în colegul meu Adrian Echert, că va reuși, cu experința lui în management, să ridice standardele județului Sibiu împreună cu echipele de consilieri locali și județeni, prin implementarea proiectului județean de impunere a unor standarde de trai decent în comunități.

 
 

Am încredere în Adrian Echert și în toți colegii mei care au decis să nu mai stea deoparte. Oameni care își iubesc comunitățile și de asta s-au înscris în competiția electorală. Sunt oameni buni, cinstiți și inteligenți. Oameni care merită încrederea celor asemenea lor.

 

Localitate cu localitate, schimbăm județul Sibiu.

Fii alături de noi !

E timpul să nu mai fii indiferent ! Înscrie-te ca membru sau simpatizant și hai să schimbăm împreună politica din România.